Schakelear 
zet de schakelaar om en zet Schakelear in
 

Over ons

Vanaf 3 maart 2023 is Schakelear actief als bemiddelaar tussen audiciensbedrijven en freelance audiciens.
Schakelear is een initiatief van Maarten Dijkstra en Silvia Boender, beiden al jaren werkzaam in de hoorbranche en beiden met een passie voor het vak.

De hoorzorg in Nederland staat onder druk. Dit komt door de groter wordende zorgvraag door vergrijzing, door regeldruk en door tekorten aan personeel. Deze druk zorgt ervoor dat veel audiciens het vak verlaten. Ook pensioneringen als gevolg van vergrijzing en de goter wordende wens om parttime te werken zorgen ervoor dat steeds minder audiciens steeds meer mensen moeten bedienen.

Onze doelstelling en ambitie is om voor zowel audiciens en audiciensbedrijven, een betekenisvolle bijdrage te leveren om dit probleem aan te pakken. Vanuit een nieuw en fris perspectief.

Wij bieden audiciens ondersteuning om op freelancebasis, flexibel te gaan werken. Hiervoor zijn wij op zoek naar ondernemende audiciens. We denken hierbij bijvoorbeeld aan audiciens die het vak uit zijn, of eraan denken het vak te verlaten. Geef het mooie beroep nog een tweede kans, op een leuke en bijzondere manier!

Tegelijkertijd bieden wij audiciensbedrijven in tijdens van personeelskrapte een vakkundige en flexibele audicien. Denk hierbij aan vervanging tijdes ziekte, extra hulp in een drukke periode, tijdens vakanties of een vervanging tijdens een zwangerschapsverlof.

Schakelear staat voor

  • Kwaliteit; door interne training en audits zorgen wij ervoor dat de audiciens in ons netwerk vakkundige toppers zijn en blijven.
  • Eerlijkheid en transparantie; voor zowel de opdrachtgevers als de audiciens heldere tarieven.
  • Gemak; ontzorging voor zowel opdrachtgever en audicien. Schakelear regelt alles op het gebied van facturatie, betaling en het opstellen van de overeenkomsten.
  • Ondersteuning; Freelance werken in een netwerk van collega's. Zo heb je alle voordelen      van collega's, terwijl je zelfstandig werkt.
  • Bereikbaarheid; altijd binnen een werkdag reactie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact
Maarten Dijkstra +31 627388241  maarten@schakelear.nl
Silvia Boender  +31 654691522  silvia@schakelear.nl