Schakelear 
zet de schakelaar om en zet Schakelear in
 

Top 3 redenen om freelance audicien te worden


Niet voor niets geven nog steeds veel mensen de voorkeur aan een baan in loondienst. Als medewerker in loondienst krijg je een vast salaris, wat zekerheid biedt en een veilig gevoel geeft. Maar aan de andere kant word je ook beperkt in je vrijheid als je voor een ander werkt. Soms krijg je heel veel op je bord en neemt de druk om te presteren alsmaar toe. Dit kan voor frustratie zorgen. Zo merken wij in onze branche dat veel audiciens het vak verlaten door de hoge werkdruk of de manier waarop het werk is ingericht.

Om zo veel mogelijk vakmensen enthousiast te houden voor ons prachtige vak bieden wij een alternatief: werken als freelance audicien. Wij helpen je op weg om je werk op een leuke, nieuwe manier te doen. Met als hoogste doel om jou het mooie audiciensvak nog een kans te geven en met veel werkplezier en vrijheid aan de slag te zijn. Schakelear is en een krachtige verbinding tussen hoorprofessional en audiciensbedrijf.

Top 3 redenen om freelancer te worden volgens Schakelear:

1) Het is leerzaam
Het freelance leven brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. Omdat je werkt voor verschillende opdrachtgevers heb je de kans om van veel collega's te leren en je eigen 'best practice' te ontwikkelen. Je bent meer dan alleen audicien. Als zelfstandig ondernemer doe je ook je eigen sales, marketing, boekhouding en communicatie. Je wordt dus een echte zakenman of -vrouw. Daar zul je ontzettend veel van leren.

2) Je kiest je eigen opdrachtgevers
Als freelancer bepaal je helemaal zelf met wie je in zee gaat.

3) Het geeft veel voldoening
Het is de ultieme manier om van je passie je beroep te maken en hier je ziel en zaligheid in te leggen. Het
geeft veel voldoening om te kunnen (blijven) doen wat je het liefste doet en dat je daar ook voor betaald
krijgt.


Bron: https://nl.indeed.com/carrieregids/baan-vinden/waarom-freelancer-worden